Románia, Székelyszentkirály, Bálint utca, 166 szám
0040-266-346 123
office@sziklakert.ro
Foglaljon most
Kerékpározás
1303075680

Egész vagy fél napos kerékpározási lehetőség, kerékpár bérlés a Sziklakert Fogadónál Székelyszentkirályon és  környékén.

Javasolt útvonalak:- kirándulás a Sziklakert Fogadó tanyájára, ahol finom étellel és frissítővel várjuk a vendégeinket, megismerkedhetnek a tanyai élet hétköznapjaival, valamint az itt elő állatokkal, mint például a bárány, a kecske, a tehén, a ló, a tyúk, a kutya. Kikapcsolódhatnak az újonnan épített filagória árnyékában egy-egy társasjáték mellett, a vállalkozó szelleműek pedig horgászhatnak, túrázhatnak vagy lovagolhatnak. Programunkat mindenkinek ajánljuk, idősnek, fiatalnak egyaránt felejthetetlen élmény! Aki nem szeret kerékpározni, az gyalog is megteheti ezt a távot vagy kérésre autóval, szekérrel kiszállítjuk.- kirándulás az oroszhegyi kilátóhoz, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környező vidékre. Itt is van lehetőség piknikezésre, meg lehet még pihenni az utunkba eső Sziklakert Fogadó tanyáján és a pálinkájáról híres Oroszhegyen.

– kirándulás a Tibód, Kadicsfalva útvonalon Székelyudvarhelyre, a székely fővárosba, ahonnan városnézés után ki tudunk látogatni Szejkefürdőre. Itt felfrissülhetünk a strand medencéjében és meglátogathatjuk a Székely Kálváriát, Orbán Balázs székelykapukkal díszített sírhelyét, a Borvízmúzeumot. Székelyszenttamást és Tibódot érintve jutunk vissza Székelyszentkirályra, szálláshelyünkre.

Bővebb információ:

Sziklakert Fogadó – 0040-266-346-123